Flyskrekk.no

Ja. Da børster hun støv av loffebloggen, til jubel och stående applaus.
Foreløbig er jeg ikke kommet lengre enn Lailas komfortable sofa i Oslo, men om få timer går ferden mot "litt" varmere strøk (Thailand) og as much as jeg VIL glede meg vilt og uhemmet, så kan jeg like godt bekjenne at De Øppkåmming Flytur er alt, -ALT, jeg kan tenke på akkurat nå.
Jeg kjenner at det var VELDIG lurt å drikke noenpar glass rødvin igår.
Vedig, veldig lurt.

Altså, Thailand. Fordi Guatemala falt i fisk (i denne omgang), fordi jeg trenger litt (varm) luft under vingene, litt saltvann i håret, billig, enkelt og greit.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Men saa veit dykk, -saa he me JUKSA litegrann!!
Et lakk og et hopp og vips saa sit ho i Bangkok, i heidundrande varme, svett, jevlig, men ikke desto mindre lykkelig.
Dypt takknemlig for at flyturen gikk saa greit som den gjorde.  Takk Quantas Airways for god beinplass, og ikke minst en stor takk til fru Vival som gjorde reisen gjennomfoerbar og tilnaermet behagelig!

Her er det... ja, hett, hvertfall. Jeg hadde tenkt aa ta en svingom rundt i byen idag, -bare en saann slapp liten rusletur dere veit.  I teorien en grei plan om jeg selv skal si det, siden jeg har timer aa slaa ihjel her foer jeg hopper paa en nattbuss mot den alltid like forlokkende strandbomstilvaerelsen. 
Men jeg tror det blir med tanken.
Det ER virkelig ekstremt varmt, og jeg er virkelig ikke akklimatisert, saa jeg.. jeg blir her jeg da. Jeg og oelen min. Bare den ene. Bare den ene lille...
Bareenbareenbareenbareen... jeg oever meg paa aa drikke med maate, og da har jeg hoert det er.. veldig viktig aa.. drikke jevnt og trutt? Litt hver dag? Ja? Ikke?
Anyway, jeg hadde saa fin, stor oelmage naar jeg kom hjem fra Egypt, og den er nesten helt borte nu.
Jeg savner den litt. 
Det maa vi gjoere noe med.

Hva Thailand angaar har jeg ellers ikke saa mange inntrykk aa formidle enda, jeg har nesten bare sett turister, og hoert utrolig mange fine karaokeversjoner av Enrique Iglesias-laater into the wee hours of the morning (and you KNOW how much I love that!).  Ellers tror jeg fortsatt jeg er i jetlag-fasen, -rett og slett ikkje heilt med enda.

Men jeg koser meg. Koser meg i oerska.
Og er overrasket over hvor LITE kaotisk Bangkok virker saa langt. Jeg hadde forventet meg mer galskab. Kanskje det er India som har gjort meg immun.

Jeg regner dessverre med at eventyrene blir betraktelig mindre blogg-vennlige paa denne turen enn de forrige, eftersom det jeg hovedsaklig skal bedrive er lekselesing og ikke saa mye loffing. 
Flittig og selvdisiplinert folkens, det er stikkorden!
Saa faar mi sjaa da.. om denne studenten besitter akkurat de kvalitetene..
ehm..

J.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits