Rainy day blues (light)..

Da er Kayakdagen min her, og det REGNER. Jeg trodde jeg hadde reservert meg mot regn, seeing how thisis suppose to be Paradise and all, men dengang ei. De siste morgenene har det kommet noen skikkelige skurer. Også så idag.
Men faktisk er det litt deilig. Overskyet etpar timer om dagen passer meg utmerket, da jeg kan ta en pause fra den ellers så altoppslukende Jakten på skyggeflekken.

Koh Tao har nå huset meg en ukes tid, og jeg har vel funnet ut at vi ikke er skapt for hverandre, hvertfall ikke når det kommer til langvarighet og forpliktelser.
Jeg tror vi passer best til å være venner, og et svært hyggelig bekjentskap er det for all del. 
Når jeg sier at det ikke er ment for å vare, baserer det seg hovedsaklig baserer på den ENORME mengden turister som daglig ankommer (og forlater) øya, merket med rosa klistrelapper på T-skjorta for å unngå å bli loset av på feil øy. Slik jeg selv ble puffet i land her, som en av sauene i flokken.
Og det er jo nettop det å kunne risikere å lande på feil øy jeg er ute etter, -litt slik man i sin tid endte opp på fantastiske Neil Island utenfor India..
I Mae Haad og spesielt Sairee beach på "hovedsiden" av øya er Sydenfaktoren ganske høy. Samtidig er det en fin blanding av turister, selv om yngre dykkere nok klart dominerer, tusler det også rundt familier, pensjonister og en og annen "senåring" (like myself).. fra et imponerende utvalg ulike land.
Og jeg kan for all del forstå attraksjonen, det er en vakker, tropisk liten øy, med større og stort sett mindre strender i hver en bukt, øst, vest, syd og nord.Tempoet er upåklagelig slapt, maten er billig og nydelig, man kan velge seg områder meg høy partyfaktor, eller man kan lett trekke seg litt unna og finne fred og ro fra tidlig aften, -eller hele døgnet, for den saks skyld.
Og ved å leie seg en motorsykkel og utforske de mer "ville" områdene av denne lille grønne øen kan man virkelig komme seg unna strandbobla (og halve Sveriges befolkning), for ei lita stund. Grunnet størrelsen (21km2) kan man likevel liksom ikke"rømme helt"..
Sjæl har je nettopp funni meg en liten krok, bare en 20 minutters pesing gjennom tett skog fra "sentrum",
hvor en sliden men fin liten bungalow venter på meg. Her har jeg tenkt å dingle en ukes tid til mens jeg forhåpentligvis får gjort ferdig en semesteroppgave som puster meg litt i nakken om dagen. 
Først må jeg riktignok få BEGYNT på den..

Hva har jeg gjort denne uka? Vel, jeg har drukket øl, hørt på Beatles på stranda, arrangert og deltatt i det hasardiøse bittelitenmotorsykkel-racet "Koh Tao-rund", sett dei vakraste sommerfugler, lært å si takk på Thai, -og glemt det igjen, spist frosk, svettet av meg flere kilo, fått skikkelig Afro, brent meg sønder og sammen, sett på skyene, gått barbeint, TENKT på å begynne med Yoga, TENKT på å ta et dykkerkurs (jejeje, jeg kjenner presset, HÆH??You're not DIVING?Whatdoyoudothen, Yoga?WHAT?Youdon'tdoYOPGA?? ).

Og jeg har vært på ekspedisjon i jungelen og funnet et bananfoster.  

 

Én kommentar

Tor

05.mar.2012 kl.12:38

BloggerJanne?

Underholdning på høyt nivå, det er deg og "onkel reisende Mack"

Skriv en ny kommentar

hits