Light my (scarf on) fire..

Joda, då har man surfet så lenge at man er akkurat NESTEN tom for strøm. Så bestemmer man seg for å blogge.
Feil rekkefølge. I know.
Kort innlegg. Jeg sitter og pimper (igjen) på en styltebar mens solen sky-sagger, og venter på en båt som skal ta meg videre fra Kho Tao.
Jeg frykter det verste, ryktene sier at vi nærmest blir brettet sammen og stablet i høyden på denne 8-ni timer lange nattfær'a som skal ta Rose til Surit Thani hvor en buss frakter meg videre til Khao Sok, en nasjonalpark med regnskog som ettersigende skal være en levning ittæ et 160 mill år gammelt økosystem som dermed er både eldre og rikere enn både Amazonasområdet og skogsområdene i Sentral-Afrika. Vi får sjå ka det bringer, -glede meg gjør jeg iallefall.
Men ikke til båtturen.
Flaks da iallefall, at jeg nesten ALDRI blir båtsyk. Damnit. DamnitdamnitDAMNIT.

Ellers har de siste dagene bestått i råning i all hovedsak. Jeg har kjørt opp en bakke ned en bakke opp en bakke ned en bakke, jeg har kjørt meg vill, jeg har kjørt meg fast, jeg har i det hele tatt kjørt mye. Igår tok skjerfet mitt fyr og brant mer eller mindre opp. Noen kunne gitt beskjed, -but they didn't- så jeg fant bare noen svarte filler hengende på sekken ved turens slutt.
Må være fordi jeg kjører som en bat out of hell. Ehm.
Ellers velta jeg en øl, knoste et askebeger, velta en grill midt i veien..
Jeg har også en gekko utenfor hytta som de siste nettene har ropt IKKE "gekko.GE-CKO" (som vanlig er), men noe som ligner VELDIG på "fuckyou FUCK-YOU" 
Summa summarum; It felt like a good time to leave.  Så jeg kjøpte en billett.

Nu får vi da se, hva jungeltilværelsen bringer.

J ,-)


 

2 kommentarer

Randi

15.mar.2012 kl.13:02

Hahahaha:o)

Om det er noen trøst klarte jeg sette fyr på min egen veske i taxikøen hjem en natt i romjula... Har ikke vist meg på byen siden faktisk...:)

16.mar.2012 kl.12:06

Åhehehe, det ER en trøst!!! =)

Skriv en ny kommentar

hits